Elérhetőségeim

Keress elérhetőségeimen, segítek elindulni. Válaszd önmagad, kezdj bele most!

+36 30 335 2865 hello@wolfildiko.hu
CelanFIt menü

Ételeinket ingyenesen kiszállítjuk Kunszentmártontól Szarvason át Örménykútig.

+36 30 661 2229
Kövess engem
Image Alt

WolFit

B. Marian (50)

Marian egy igazán vékony, már-már sovány nő volt, mikor megismerkedünk. Úgy gondolom, hogy az ő esetében nagyon igaz az egyik mottóm: „A legnagyobb dolog, amit adhatsz az embereknek, az önbecsülésük elnyerése és az önbizalmuk visszaszerzése. Magabiztos külsőben a lelked is jobban érzi magát.”

És valóban: az ő célja egy izmosabb, formásabb test kialakítása, jobb közérzet és fittség volt. A képei alapján egyértelműen látszik, hogy ha valaki vékony, akkor az nem azt jelenti, hogy bomba formában van, de azzá válhat tudatos és az egyénre szabott étrenddel, valamint rendszeres és megfelelő jellegű testedzéssel.
Legyen ő az élő példája annak, hogy nem a kor befolyásolja közvetlenül a szép és arányos női testet, valamint annak kialakítását. A kitartás és a pozitív hozzáállás már annál inkább! 😊
Valamint annak is, hogy az izom nehezebb, mint a zsír: 49 kg-ról indult Marian 1,5 hónapja és most 51,5 kg: a teste sokkal feszesebb és tónusosabb. Gratulálok!

“Az étrend változatos és nem bonyolult. Az adagok elég nagyok, de már megy az 5 étkezés. Vannak isteni receptek, kezdek ráérezni, mit mivel lehet helyettesíteni vagy kiegészíteni. Méricskélek, sütök-főzök, szeretem csinálni. Van étvágyam. Köszönöm, hogy rendbe tetted a kusza táplálkozásom és a segítséget. Igyekszem betartani a dolgokat, most az állóképesség javításon van a hangsúly edzésen.”