Elérhetőségeim

Keress elérhetőségeimen, segítek elindulni. Válaszd önmagad, kezdj bele most!

+36 30 335 2865 hello@wolfildiko.hu
CelanFIt menü

Ételeinket ingyenesen kiszállítjuk Kunszentmártontól Szarvason át Örménykútig.

+36 30 661 2229
Kövess engem

Referenciáim

Vendégeim

Örömmel mutatom meg sikerereinket, melyeket Vendégeimmel értünk el, akik között élsportolók is vannak. Kor, nem és edzettségi szinttől függetlenül lehetőség van a közös munkára. A megfelelő étrend és mozgás kombinációja a sikerhez vezető út. A siker kulcsa pedig a te kezedben van, kezdj bele most!
Támogatni tudlak, ha az alábbiak bármelyikét személyes célodnak tartod, edzésmunkádat szeretnéd kiegészíteni a megfelelő táplálkozással; ezáltal többet kihozni magadból: jót enni, jól lenni.

Fogyás, szálkásítás, erőszint-emelés, tömegnövelés és tartós formamegtartás, életminőség emelése. Életviteli tanácsadás a maximális fizikai teljesítmény és a megfelelő regeneráció érdekében.

Kor, nem, edzettségi-, és egészségi állapot, illetve igény esetén, sportágspecifikum alapján személyre szabott étkezés- és folyadékpótlásbeli ajánlás. Igény esetén coaching, eseti tanácsadás.

Átlátható együttműködés a fittségi törekvéseid elérése érdekében (étkezési napló, anamnézis, kalória- és tápanyagigény számítás, étrend és táplálékkiegészítő ajánlás, online vagy személyes konzultáció Szarvason. A szolgáltatások országosan vagy külföldről is elérhetőek.

Fontos, hogy életünk részévé váljon a sport, a mozgás öröme. Emellett finomakat és egészségeseket együnk, igyunk;

sokat nevessünk és nagyon szeressünk.

A legnagyobb dolog, amit adhatsz az embereknek: az önbecsülésük elnyerése és az önbizalmuk visszaszerzése.

Magabiztos külsőben a lelked is jól érzi magát.

Ha életed során akár egyszer is kezdtél már diétába, vagy próbáltál tenni az egészséged megőrzése érdekében, biztosan szembesültél azzal a problémával, hogy „ezt nem ehetem, az káros, amaz meg hizlal”.

Ez mostantól nem kell, hogy így legyen!

Kezdd a napot azzal, hogy teszel magadért tested-lelked hálás lesz érte. Eddz és táplálkozz jól, mert szereted a tested.

Ne azért, mert ez elvárás.

WolFit konyha

Gasztro

Nem kell, hogy a diéta a lemondásokról szóljon. Szeretnéd te is gyorsan elkészíteni ezeket a tápláló finomságokat, miközben teszel fittségedért és formádért? A WolFit program által Te is könnyedén ráérzel az életmódváltás egyszerűségére és szépségére, mely hosszútávon is fenntartható és biztonságos megoldást nyújt számodra az egészség útján. Receptekért, egyéni vagy mintaétrendért keress elérhetőségeimen.

Dolgozzunk együtt

A közös munka elégedettséget és sikereket jelent vállalkozások számára is, melyeket együtt érünk el. Cégek részére is van lehetőség az együttműködésre. Lépjünk kapcsolatba!