Elérhetőségeim

Keress elérhetőségeimen, segítek elindulni. Válaszd önmagad, kezdj bele most!

+36 30 335 2865 hello@wolfildiko.hu
CelanFIt menü

Ételeinket ingyenesen kiszállítjuk Kunszentmártontól Szarvason át Örménykútig.

+36 30 661 2229
Kövess engem
Image Alt

WolFit

Sz. Márti (61)

Az alábbi sztorit már korábban is megírhattam volna, mégis mostanra nyert nagyobb aktualitást a nyári lengébb, rövidebb ruhák idején, amikor is a hosszúnadrágot sortra és szoknyára vagy akár fürdőruhára cseréljük. A követező poszt motiváció a mindennapos küzdelemben és hitet, kitartást adhat a sikerhez mindenkinek, aki hasonló cipőben jár.
Márti egy csupa szív fogyni vágyó nő, aki magas vérnyomással, vese- és epeproblémákkal, valamint jelentősebb túlsúllyal küzdött. Tavaly nyáron fogtunk bele a közös munkába, októberben köldöksérv műtétre készült, így addigra meg kellett szabadulni pár kilótól. A kezdő súlya 110 kg volt, a program végére 98 kg alá sikerült fogyni. Az életmódváltás sikeresen megtörtént, a benne foglaltakat azóta már beépítette a napi rutinétkezésekbe, egészséges módon sikerült leadni a súlyt a műtétig és a folyatnak azóta sincs vége. De mondja el ezt ő, a saját szavaival:

Drága Ildikém !
1 év alatt ment le 10 kg..110-ről 98-ra. És az is az igazsághoz tartozik, hogy a végén már nem is méregettem magam. Nézegettem magam a tükörben mindenhonnan lement csak a hasamról nem mostanra az is megindult.
Az étrendemben alkalmaztam a te általad leírt ételeket, de csak extrudált kenyeret /Lidl-is/ eszem, + 3 óránként eszem,ahogy te is leírtad 5x naponta. Semmi édesség, néha egy-egy szelet 70 %-os étcsoki.
Reggelire az általad leírt tojásrántotta sok zöldséggel, néha már eszem zabpelyhet is mandulatejjel, mellsonkát, halat, főtt tojást rengeteg zöldséggel.
Főétkezésekre csirke csirkével, sütve, paprikásnak, fitten rántva az általad leírt feldolgozásban, kuszkusszal, jázmin rizzsel, bulgurral rengeteg savanyúsággal. Nagy ritkán egy-egy adag édeskrumpli, még ritkábban durum tésztaféle, de azonnal ugrik a mérleg úgy hogy nem érdemes csalni.
Köztes időkben meg chia mag pudingot, almát, bogyós gyümölcsöt és egy-egy szelet sonkát “kenyérrel”, kefirt,joghurtot.

Szóval a lényeg a te általad leírt alapanyagokat mostanra kibővítettem. Nagyon jó volt, hogy a kezdeti életmódváltás után támpont legyen az alapokhoz, így volt miből kiindulni.
Nagyon köszönöm a segítségedet nélküled nem ment volna.
Millió puszi Márti

Ha Te is belevágnál, keress és segítek. 🙂