Elérhetőségeim

Keress elérhetőségeimen, segítek elindulni. Válaszd önmagad, kezdj bele most!

+36 30 335 2865 hello@wolfildiko.hu
CelanFIt menü

Ételeinket ingyenesen kiszállítjuk Kunszentmártontól Szarvason át Örménykútig.

+36 30 661 2229
Kövess engem
Image Alt

WolFit

V. Évi (53)

Évi korábbi karcsúságát szerette volna visszanyerni, ám ez az általános korosztályos problémák miatt nehezebb feladatnak tűnt számára. Először egy esküvőre vett csinos ruha volt a cél, aztán egyre nőtt a tét. Együtt örülünk!

„Megcsináltam! Beleférek az esküvőre vett csini ruhába! Csinálom tovább, ha elérem a kitűzött álomsúlyt, onnan értekezünk, hogyan tovább. Formásodás, izmosodás a cél. Két nagyon kedves ismerősömnek ajánlottalak, remélem, megkeresnek.”

Update: Évi pár hete küldött egy újabb visszajelzést.

„Drága Ildi! Szeretném megosztani veled, hogy az utóbbi hetek nagyon tudatos étkezésének eredményeképpen lassan, de biztosan elérem az általad megjelölt ideális súlyt. (74-75 kg) 79-80-ról indultam.Reggeli mérésem 75 kg. A farmer nadrágjaimon erősen érzem az eredményt, csúsznak le rólam. Az általad összeállított és kiszámolt étrend formálta át a nézőpontom. Köszönöm neked. Többeknek is ajánlottalak már. Folytatom tovább, és most a fő célom az izomépítés lesz, ami az én alkatomnál nem egy könnyű feladat, mivel szinte nulláról indulok. Milliószor ölellek.”

(A kép illusztráció.)